Idag åkte hustrun till sina föräldrar för att hämta hem pojkarna som varit där i några dagar, de kommer tillbaka på söndag. Förra helgen såg jag fram emot att vara ensam men så är inte fallet nu, det känns som om nedstämdheten från förra helgen fortfarande sitter i så jag befarar att de kommande dagarna inte blir några höjdare.

Nåt som dock piggade upp mig lite var att jag i morse upptäckte att jag nått 600 prenumeranter på min engelskspråkiga YouTube-kanal om piprökning. Jag jagar inte prenumeranter men det är helt klart roligare med fler prenumeranter än med färre. Sexhundra prenumeranter betyder dock inte sexhundra visningar per video, jag brukar ligga på 100-200 stycken.

Fler saker som lyfte dagen var att jag fick två paket med posten, en sändning tobak från Skottland (inte den som fastnade i tullen – den har inte kommit än) och så fick vi sju lammskinn från garveriet i Tranås. Vi ska försöka sälja skinnen så när vi tittat igenom dem och bestämt vad vi ska ta för dem så blir det till att försöka hitta köpare. Tidigare har vi lyckats sälja våra skinn i bekantskapskretsen men jag är lite orolig att den marknaden är mättad nu. Hustrun och jag lägger väl ut skinnen på våra respektive Facebook-konton och så får vi se hur det går. Jag kanske rent av kommersialiserar bloggen och lägger ut dem här. Blir vi inte av med skinnen så får vi väl använda dem själva men det hade varit skönt att få lite intäkter från fåren och inte bara utgifter.

För att inte deppa ihop under helgen så ska jag försöka hålla mig sysselsatt. Nåt som behöver göras är att städa hönshuset, det har jag skjutit på länge nu. En av hönorna har lagt sig och ruva och ska det bli kycklingar så är det trevligt om de föds i ett någorlunda fräscht hönshus. Jag hade tänkt klippa gräset i helgen också (i går krattade jag undan alla nedfallna äppelkart) men idag såg jag på prognosen att det inte ska bli gräsklipparväder förrän på onsdag.

Regnar det en massa i helgen så tänkte jag sätta mig med några filmer. I går såg jag bröderna Coens ”Burn after reading” och det fick mig att vilja se deras mästerverk ”The Big Lebowski”. Hade jag haft vodka och Kahlúa hemma så skulle jag slängt ihop en ”White Russian” också – ”The Dude abides!

 

Var vänlig följ och gilla: