Jag mår inte alls bra nu, är väldigt nedstämd och fysiskt trött. Jag sover visserligen många timmar per natt men sömnen är orolig på grund av mardrömmar och för att artrossmärtorna i knäna väcker mig flera gånger per natt. Ibland så kommer smärtorna när jag ändrar läge men lika ofta så verkar de komma även fast jag ligger helt stilla.

Hustrun har åkt på konferens ett par dagar så jag är ensam med ungarna tills på fredag kväll. Det är både bra och dåligt att vara ensam med barnen. Kraven på mig ökar men samtidigt så skärper jag till mig och biter ihop lite mer eftersom jag vet att jag är den enda vuxna personen i huset. Skulle allt skita sig så vet jag visserligen att vi har bekanta som jag kan ringa men så illa har det aldrig blivit, och ska jag vara ärlig så ska det jävligt mycket till för att jag skulle dra i den nödbromsen.

Jag har försökt hålla ett tajt schema idag för att minimera utrymmet för grubbel och ältande men trots att jag hållit igång så har dagen varit en ganska jobbig. Den enda stund jag mått riktigt bra var när jag tränade i morse. Först så cyklade jag två långa backintervaller och sen så gick jag sex ronder mot säcken (jag vann på poäng). När jag slog på säcken så mådde jag illa på grund av mjölksyran efter cyklingen men just den sortens illamående kan faktiskt vara skönt, även om det förstås är obehagligt också.

Vi har en fantastiskt vacker dag, en dag som inte alls stämt med min sinnesstämning. Dysterheten till trots så har jag fotat en del idag.

Var vänlig följ och gilla: