Det verkar som om våren har det nästan lika kämpigt som jag. Ljuset är visserligen här men inte temperaturen, vi har haft en del fina dagar men de har varit kyliga (och dessutom blåsiga).

Idag var det inte ens soligt utan mulet med regn i luften och en himla massa blåst. Jag stannade hemma från praktiken eftersom jag kände mig sliten och trött. Så istället för att ägna förmiddagen åt Socialförvaltningens statistik så ägnade jag den åt att cykla upp och ner för backen hemmavid och åt att färdigställa min senaste pipa. En typisk ”Johan-pipa” i björk (robust och utan nåt “finlir”). Under eftermiddagen så invigde jag den medan jag spelade in min 90:e pipvideo till min pipkanal på YouTube. Jag har precis passerat 10 000 visningar på alla mina uppladdade filmer. Det är långt ifrån Pewdiepies nivå men jag är ändå nöjd med ett snitt på strax över 100 visningar per film. Det är bra mycket mer än jag förväntade mig när jag, nervöst, spelade in den första videon i somras.

Jag har försökt fotografera björktrastar ett tag men de brukar hålla sig på betryggande avstånd. I dag så fick jag äntligen till en bra bild på en, mitt i födosöket också!Jag avslutar med några bilder från dagen (fåren är grannens).

Var vänlig följ och gilla: