Nu är jag ensam hemma, fru och barn har åkt till julfirandet. Min fru ringde nyss och de har kommit fram ordentligt. Bröderna som inte sett varandra på en vecka lekte väldigt glatt. Jag har två listor som jag tänkt låta styra de kommande dagarna. Det är en “att-göra”-lista och en filmlista. Jag kommer inte hinna se alla filmer eller orka göra allt som står på “att-göra”-listan men jag ser det som mina smörgåsbord i jul.behover_vara_ensam_a

Saker som är med på “att-göra”-listan är; sota pannan, städa (uppe och nere), sy färdigt mina byxor, stryka, träna, rensa hängrännor, länga ärmarna på en kavaj, fixa rep för att kunna säkra logdörrarna när det blåser, bädda rent, justera axelvaddar på en kavaj, och torka spisen. Det var nästan hela listan. Jag har fått en bra start eftersom jag fixat repet till logen, påbörjat städning och strykning samt tränat idag. Jag har till och med satt upp en julgardin och det stod inte på nån lista.

Filmerna jag väljer mellan är; Skottår, Taxi driver, Class action, Sin nombre, En enda man, Midnatt i Paris, State of Grace, The Fighter, If..Dog..Rabbit och Bullit. Jag har faktiskt sett Skottår (Leap year på engelska)leap_year_a idag. Jag brukar vara ganska tolerant mot dålig handling och klichéer i filmer bara de utspelar sig på Irland. När det gäller Skottår så räckte inte ens det. Har ni möjlighet att inte se Skottår – ta till vara på den möjligheten.

Var vänlig följ och gilla: