Efter att jag bloggat i går så tog jag kameran med mig när jag gick och hämtade posten, det resulterade i en orgie av foton på en blomfluga.blomfluga_20160621_2blomfluga_20160621_4blomfluga_20160621_3blomfluga_nara_1Att det dröjer med min tandoperation gnager i mig. ”Gnaget” driver upp min oro och får den att blomma ut i ångestattacker. Jag tror att oron kring tandvärken starkt bidrog till att jag inte kunde somna igår kväll. När jag inte kunde somna så klev jag upp och det slutade, som vanligt, med mackor och glass. Närglass_stracciatella_utan_choklad sömntabletten väl börjar verka så blev den brutalt effektiv och ledde till att jag inte riktigt hade koll på läget. Jag glömde t.ex. att ställa in ett femliterspaket med glass i frysen efter att jag tagit det jag skulle ha. Det är läskigt att tröttheten kommer så snabbt när den väl kommer, jag är lite orolig att jag ska hitta på värre saker än att glömma glass framme. Dessutom skäms jag väldigt varje gång det blir uppenbart att jag varit så byggstallning_flyttad_2trött/medicinerad att jag inte vet vad jag gjort, det känns som att ha fått minnesluckor på fyllan.

Byggarna har flyttat byggställningen nu och jag borde ha målat i dag men jag har ägnat dagen åt att fokusera på sånt som jag mår bra av, träna, fota och sy lite. Det blev väldigt mycket foton idag, ca 150 stycken men det var bara en bråkdel som var nåt att ha.far_atar_20160622

Under eftermiddagen så undersökte jag och hustrun fåren. Två av dem var halta i går så vi plockade in dem för att försöka se vad problemet var. I går kunde jag inte se nån orsak till hältan och idag såg vi ingen hälta alls så vi släppte ut dem igen.

De flesta av dagens foton talar nog för sig själva men de på daggmasken behöver nog en förklaring. Nåt form av kryp hade bitit sig fast i masken som snurrade och vred på sig för att bli kvitt angriparen. Krypet var ju betydligt mycket mindre än masken men det kändes ändå som om masken höll på att förlora.rallarrosspegelbild_runddaggmask_angripendaggmask_angripen_2insekt_gron_tradfjaril_utfalldhumla_20160622_1

Var vänlig följ och gilla: