Idag har det kommit ett efterlängtat regn men det få gärna komma lite till. Gräsmattorna i Stationsparken i Halmstad ser ut som savannen strax innan regnperioden ska dra igång.stationsparken_gras_20160621Tandvärken är bättre även om jag fortfarande måste ta både Alvedon och Ipren mot smärtan. Jag missade bussen in till praktiken vid lunchtid och det jag skyller jag på tandvärken. Käkkirurgen ringde nämligen precis när jag skulle rusa iväg till bussen. Jag har nu fått min akuttid för en operation – 15:e augusti! Deras första förslag var den 25:e juli men då kan jag absolut inte så det fick bli i augusti. De sa att om jag får jätteont igen så ska jag ringa och så tar de in mig då. Suck! Jag hade velat få operationen avklarad så fort som möjligt och inte behöva gå och vara orolig för att värken ska bli akut.

Innan jag behövde ge mig av hemifrån i förmiddags så gjorde jag rent mina båda pipor. Enligt minpipor_rengjoring_sprit pipbibel d.v.s. ”Peterson of Dublin´s hemsida så ska piporna göras rent med alkohol ibland. Man skulle kunna tro att Petersons skulle föreslå irländsk whiskey till det men de rekommenderade konjak eller rom. Jag har bådadera hemma men jag valde att använda mig av min johan_boots_gron_kostym_portfoljegenhändigt kryddade johannesörtssnaps. Tänkte sätta lite egen prägel på piporna. 🙂

I går skrev jag om att kläderna var min rustning och idag så blev rustningens styrka och svaghet tydlig. Den fungerar ju bara om jag tror på den, d.v.s. att jag själv tycker jag ser snygg och proper ut. Börjar jag tvivla på mig själv och mina klädval så krymper jag, böjer på nacken och går hopkrupen utan att möta folks blickar. Idag så krackelerade rustningen en stund trots att jag kände mig skittuff i grön linnekostym,vaska_kavaj_klar_beskuren_a boots och cowboyhatt. Det som ställde till det var min väska. Jag hade min hemmasydda ”kavajväska”, som jag egentligen tycker är kanonsnygg, men när jag klev ur bilen och skulle gå till bussen så kände jag att väskan skar sig med kostymen. Jag velade lite men sen kastade jag mig in i bilen och åkte hem och bytte till en läderportfölj istället. I kostym och med portfölj tog jag sen Halmstad med storm!

Jag hann inte med nån promenad idag men hade inte några problem att hitta motiv att fotografera hemmavid.vattentunna_droppar_1vattentunna_droppar_3hangranna_droppetak_droppe_1svalor_stallet_20160621Visste ni att man kan lämna in begagnade kläder för återvinning på H&M? Jag hade ingen aning om hm_atervinning_textildet innan en kompis berättade det för mig. Plaggets skick, eller om det är köpt på H&M eller inte, spelar ingen roll det är bara att lämna in. Jättebra H&M!

Vi sorterar ut och återvinner en massa material och förpackningar så det borde vara självklart att göra det med textilier också.

Var vänlig följ och gilla: