När jag tittade till fåren efter kvällsmaten i går så blev jag lätt stressad eftersom det bara fanns en tacka och två lamm i hagen. Resten av fåren var försvunna men när jag började ropa på dem så visade det sig att de tagit sig igenom staketet och gått in i skogen. Vad de skulle dit att göra vet jag inte eftersom det fortfarande finns en del bete i hagen de rymde ifrån. Jag lyckades dock locka tillbaka fåren men för att få in dem i hagen så var jag tvungen att plocka ner en bit av en stenmur och dessutom lyfta på eltråden. Jag kan rapportera att strömmen går runt, det kittlade rejält i fingrarna och när jag var obetänksam nog att sätta mig på knä medan jag höll i tråden så mer än kittlade det.

Efter att jag hade fått tackor och lamm på rätt sida staketet så gav jag mig på att förstärka det. Jag satte extratrådar både högt och lågt, några med ström i och några utan. Jag hoppas verkligen att de nya trådarna hjälper och att den här rymningen var en engångsföreteelse.

Fotbolls-VM pågår ju för fullt och jag har faktiskt tittat en del trots att Irland inte kvalificerade sig. Jag tycker, precis som med OS i Sotji, att det är beklämmande att man låter Ryssland arrangera stora mästerskap men FIFA är ju, liksom IOK, känt för att värdera pengar högre än etik och moral. Häromdagen såg jag Island spela oavgjort mot Frankrike och igår tittade jag när Serbien besegrade Costa Rica. I eftermiddags så var 9-åringen och jag hos en granne och såg Sverige-Sydkorea. Även om Sverige spelade bra så imponerade inte deras förmåga att få bollen i mål men huvudsaken var ju att vi vann (och att fikat var gott).

Var vänlig följ och gilla: