Efter irlandssemestern så har jag inte haft nåt flyt i fotandet. Jag tycker inte att bilderna blivit lika bra som innan vi åkte. Jag har visserligen tagit färre kort men jag är ändå ganska flitig med kameran. Det känns som att ljuset är svårare att fota i nu, skarpare på nåt vis.kalfjaril_20160826_1

De senaste kvällarna så har kålfjärilar i mängder flaxat omkring när jag gått för att titta till fåren. Jag har försökt ta bra bilder på fjärilarna men inte lyckats. I går kväll lyckades jag till slut ta några anständiga. Fast att ta en på en stillasittande fjäril är ingen riktig sport.kalfjaril_20160826_2

Jag har, utan framgång, också försökt få till stämningsfulla kvällsbilder på betande får. Det här är det bästa försöket i den klassen.far_stamning_20160826När jag åkte för att hämta sonen hos en kompis i eftermiddags så blev det några kvigbilder. På en gård en bit bort hade ett gäng kvigor kommit lite fel (jag svängde inom och sa till).kvigor_pa_rymmenMin tandvärk är oförändrad sen i går men oron över den har ökat. När jag trodde att det var en visdomstand så kändes det som att det var fanns en naturlig förklaring till värken. Lösa benbitar eller ett skadat käkben känns som mer onaturliga och allvarliga förklaringar till tandvärken. Så trots att smärtan inte ändrats så har läget försämrats.

Var vänlig följ och gilla: