hast_brynjaIdag så kom de två hästarna som hast_piranajag skrev om igår till stallet. Det är ”vårt” Gotlandsruss Pirana (inte Tirana som jag uppgav) och islandshästen Brynja (till vänster). Det verkar vara två väldigt lugna damer, när vi släppte ut dem så brydde de sig knappt om varandra utan fokuserade helt på att äta av det frostnupna gräset.

 

 

hast_pirana_o_brynjaFörutom hästarnas ankomst så har dagens stora begivenhet varit 9-åringens Bowlingkalas. Ett tag så trodde jag att jag inte skulle orka vara med. Jag såg inte fram emot kalaset och när hästarna var på plats och nästa punkt på dagordningen var kalaset (även om det var några timmar bowlingkalas_amellan händelserna) så fick jag riktigt kraftig ångest. Jag fick ungefär samma symptom som i tisdag när jag glömt ta min medicin, yrsel, illamående, frossa och dessutom stickningar i ansiktet. Då kände jag mig inte särskilt ”kalasför” men Theralen, Oxascand och distraktion i form av sömnad och Tradera (inga köp) fick mig att må bättre. När jag sen bytte om och fick på mig min ”rustning”, som idag var samma utstyrsel som i fredags (orkade inte fundera ut en ny kombination), så började jag känna mig ännu lite bättre.

Kalaset gick bra och trots att jag inte hjälpte till så kändes det ändå som en seger att jag alls orkade vara med.rocky_philadelphia_3a

Var vänlig följ och gilla: