I morse gick jag ut och gav hästarna deras frukosthö vid 05.30. Efter att jag lagt in höet i boxarna så stod jag kvar och bara lyssnade på hästarnas tuggande, det ljudet är oerhört rogivande. Min frukoststund med hästarna resulterade i en liten filmsnutt, varken ljud eller bild är av toppkvalitet men jag tycker ändå att filmen förmedlar lite av den fantastiska känslan i Brynjas tuggande.

När vi senare släppte ut hästarna så la sig båda två ner och rullade det första de gjorde i hagen. Det blev tyvärr inga bilder för innan jag lokaliserat telefonen i en av mina många fickor (luvtröja, kavaj och rock = många fickor att leta i) hade hästarna rest på sig igen. Jag gick ut med kameran en stund senare och fotade hästarna men de gick bara med mulen i backen. På väg in så försökte jag ta några stämningsbilder på fårhuset och på fåglarna vid fågelbordet men resultatet blev inte vad jag hoppades på.

farhus_20151123fagelbord_20151123

I dag har internet varit väldigt svårsurfat hemma. De senaste två veckorna har vi haft många korta avbrott men idag så har det mer varit att vi haft kontakt med nätet i små korta stunder. Jag har felanmält internet_atkomst_saknasdet till Sverige.net men jag har inga förhoppningar om att de ska kunna hjälpa oss. Jag misstänker att det kommer vara så här dålig uppkoppling till det av någon outgrundlig anledning (kanske ett väderomslag) rättar till sig själv.

Den dåliga uppkopplingen fick mig att göra dagens blogginlägg från praktiken. Kommunen har en stabil och säker lina ut på nätet. kommunens_hemsida_beskurenBloggandet på praktiken blev också en bra distraktion från den ångestattack jag fick av min egentliga arbetsuppgift på praktiken. Jag sysslar ju en del med statistik och uppfölning på min praktikplats och nu finns det tankar om att vi ska bredda området som jag för statistik på. Förra veckan hade jag därför ett samtal med enhetschefenanteckningsblock_20151123 för att gå igenom vilken typ av statistik hon efterfrågar. Tanken är att jag, utifrån vårt samtal, ska ta fram ett förslag på ett lämpligt upplägg kring hur personalen skulle kunna redovisa statistiken till mig.

Idag så upptäckte jag att mina anteckningar från förra veckans möte är borta. Jag har bläddrat igenom mitt anteckningsblock flera gånger utan att hitta dem. Jag kommer ihåg delar av det vi diskuterade men inte tillräckligt för att kunna konkretisera ett antal frågeställningar som ska kunna ligga till grund för insamling av statistik.

Jag får helt enkelt prata med enhetschefen en gång till men stressen som uppstod när jag letade efter anteckningarna fick mig isigt_halmstad_1_20151123att må riktigt dåligt. Det var inte en lika kraftig reaktion som innan kalaset igår men nästan.

För att ta mig till praktiken idag så var jag tvungen att trotsa Halmstads isiga gator. Det var verkligen halt inne i Halmstad idag, blankis på flera ställen. Jag misstänker att bilplåtslagarna kommer ha fullt upp den närmsta tiden. Jag tror att det är många bilar som fortfarande rullar med sommardäcken på, det i kombination med isiga gator är pengar på banken för bilverkstäderna.isigt_halmstad_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innan jag kom till praktiken och fick mitt ångestanfall så var jag på ett ganska bra humör, vilket bl.a. tog sig uttryck i den här selfien.johan_selfie_20151123

Var vänlig följ och gilla: