Det kan väl inte redan vara höst? När jag var ute och sprang idag så såg jag en flock gäss i V-formationgass_v_formation_a flyga söderut. Det känns lite tidigt att packa ihop och dra söderut redan den 27:e juni, även om man är flyttfågel och kanske ska långt. För mig återstår ännu två sommarmånader innan hösten kommer.

Jag har friskförklarat vänsterarmen. Jag släppte loss rejält på säcken efter löpningen och kände ingenting så då är den frisk. Den har tappat lite muskelmassa men den tål rejäl belastning nu (för jag slår fortfarande hårt 🙂 ). Man kanske inte tror det om man ser mig traska omkring i kostym och hatt och se gubbig ut men jag har bra ”klipp” i händerna. Även om jag är långsam så slår jag hårt. Står man kvar framför mig tillräckligt länge så gör det ont (om vi förutsätter att vi boxas). Det är det som är bra med sandsäcken, den står alltid kvar – träff varje gång.

Jag hoppade runt lite på YouTube och letade musik idag. Jag hamnade på ”Vissångarvisa” med Fred Åkerström.fred_akerstrom_a Den är gammal men fortfarande jättebra! Den fångar en känsla av dåligt samvete som jag ibland känner av. Jag har inte Fred Åkerströms dryckesvanor och jag spelar inte gitarr men bortsett från det så kan jag skriva under på det mesta i sången.

Var vänlig följ och gilla: