Gårdagens terapi sög musten ur mig så det blev inget skrivet i går kväll. Förutom terapi så hann jag också med praktik, lunch på CLAVIS och att gå förbi Kupan, Myrorna och Emmaus (resulterade i en rock till i höst) under gårdagen. På CLAVIS fick jag entalbok_a_150 komplimang av det lite ovanligare slaget – att jag har en så lugn och trevlig röst och att jag borde slå mig på att läsa in ljudböcker.

Steget från sjukskriven till att läsa in ljudböcker känns långt men jag kanske kan ta det i omgångar och börja med att läsa in telefonmeddelanden eller de sidor på Halmstad kommuns hemsida som går att lyssna på. Det går kanske att få praktik på kommunen som ”inläsare”? Jag har ju läst mycket Narnia för barnen sista tiden så jag har ju viss erfarenhet.

I går tror jag var första gången som praktiken på Socialförvaltningen var riktigt jobbig. Jag skulle göra en enkel sammanställning och presentera lite statistik med hjälp av tabeller och diagram. Jag lyckades dock stressa upp mig rejält. Trots att jag hade hela förmiddagen på mig så hamnade jag i en känsla av att det måste gå jättefort, att jag bara hade en timme på mig och inte tre. Jag fick samma känsla av stress och panik som när jag jobbade och måste leverera en rapport eller ett anbud och hade väldigt lite tid på mig. Igår blev jag så stressad att jag fick svårt att tänka, tankarna blev liksom ”sega”. Logiskt och systematiskt tänkande (vanligtvis mina starka sidor) fungerade inte, jag fick inte grepp om problemställningarna och visste inte riktigt hur jag skulle hantera situationen eftersom min strategi brukar vara ”bit ihop, ta dig samman och jobba hårdare” och nu blev jag bara mer förvirrad ju mer jag ansträngde mig.

Jag fick till slut ihop några tabeller och ett diagram men stressen och en känsla av förvirring satt i kroppen hela eftermiddagen.

Idag ska jag plocka ner lite staket i en hästhage för att ge plats åt den vedmaskinen som ska kapa och klyva den kvarvarande veden nån dag nästa vecka. Jag tänkte också träna (långpass och styrketräning) och åka till Lettlandshjälpen. Blir det tid över, det borde det bli, så ska jag se första halvan av Özz Nujens föreställning ”Statsminister Özz Nujenozz_nujen_a_150. Jag såg sista halvan i går kväll och den var bra.

Var vänlig följ och gilla: