Under förra veckan la jag ut två klädinlägg på subredditen Vintage_Fashion, båda inläggen hade en vinkling mot psykisk ohälsa och den respons jag fick kunde ha gett en mindre sansad person hybris…. Det är jättekul att få positiva kommentarer men ibland blir jag verkligen generad när jag läser dem, inte för att de är oanständiga utan för att de är så översvallande positiva till mig och hur jag klär mig. Förra veckans vinnare i den kategorin är denna. Jag är tacksam men kraftigt generad.Apropå generad så spelade jag in en väldigt pinsam video idag (till Instagram). Den är på temat psykisk ohälsa så den har ett allvar men eftersom jag dansar är den ofrånkomligt pinsam. Jag dansar en hel del här hemma när jag är ensam – drar på musiken högt och studsar omkring i baktakt. Det har dock en gynnsam effekt på mitt mående, jag blir pigg och får energi. Tanken med videon var bara att visa att jag kämpar emot min återkommande höstdepression, förhoppningsvis kan jag också få nån att le lite. Här på bloggen får ni nöja er med stillbilder. I morse skjutsade jag 14-åringen till bussen i Getinge eftersom han skulle in på prao i Halmstad. Denna vecka ska han tillbringa på Erikshjälpen, en butik jag brukar besöka. Jag tänkte svänga förbi där i morgon när han slutar och kombinera ett butiksbesök med att hämta honom.

 

Igår eftermiddag gick sonen med mig och Sigge på vår eftermiddagspromenad. Vi gick in i en hage och så fick Sigge busa med sonen, deras lek blir alltid intensiv eftersom båda tycker att den är kul. Sigge var riktigt trött när vi kom tillbaka hem.Under promenaden så såg vi två steglitser men som vanligt kom jag inte tillräckligt nära för att kunna ta bra foton.Igår åt vi kvällsmat framför teven medan vi tittade på ”På spåret”. När vi ätit klart så smög Sigge upp i soffan med hustrun och sonen, han vill verkligen vara mitt i flocken. Betty behövde inte ligga mitt i, för henne räckte det att ligga i närheten. Sigge tittar på mig medan hustrun och sonen är fokuserade på teven.

Var vänlig följ och gilla: