Igår inföll årets viktigaste dag, Saint Patrick´s day, d.v.s. Irlands nationaldag. Att kalla det årets viktigaste dag är möjligen att överdriva saker en smula men det är en dag då jag tänker lite extra på Irland. Mitt firande i går bestod av att jag flaggade med den irländska trikoloren och drack ett glas stout till pipan. Tobaken i pipan var också lite speciell, en irländsk tobak som inte längre tillverkas så den röker jag bara vid speciella tillfällen.Utöver att fira den gröna öns nationaldag så lavade jag även lite ved igår, ungarna var också ute och hjälpte till. Det går långsamt men det går framåt.

Idag har jag inte fått så mycket gjort eftersom jag varit väldigt trött. Jag sov oerhört dåligt i natt, hade många och starka mardrömmar. Som vanligt bestod mardrömmarna av situationer där jag blir väldigt stressad och jag vaknade vid 3-tiden och mådde illa på det sätt jag tenderar att göra av stress och oro. För att få det att släppa var jag tvungen att ta lite vid-behovsmedicin. Det hjälpte och jag somnade om vid fyradraget men tröttheten har hängt över mig som en blöt filt hela dagen.

Det började blåsa här i går kväll och har blåst friskt sen dess, vinden har faktiskt lyckats blåsa bort en bit av panelen på logen. Jag har plockat fram en ersättningsbräda men jag behöver lite hjälp för att få dit den. Förhoppningsvis kan nån av ungarna hjälpa mig med det senare idag eller i morgon, jag behöver hjälp att hålla brädan medan jag fäster den.

Var vänlig följ och gilla: