Jag hade en läkartid i går och för första gången på flera år så fick jag träffa samma läkare som vid det senaste besöket. Det är så oerhört mycket lättare att träffa en läkare som har lite aning om vem man är och vad ens problem består i. Vi pratade lite om medicinjusteringar men den bästa grejen i går var att hon skrev en remiss till vårdcentralen i Getinge för en omfattande blodanalys. Hon gjorde inte det för att hon eller jag tror att det är nåt fysiskt fel på mig utan för att kunna utesluta att min ständiga trötthet beror på nåt annat än min depression, t.ex. en hormonell obalans.

Idag var frun och jag ute en sväng med Pirana, det var länge sen sist. Skönt väder men en lite ”tittig” häst som hoppade till för saker som hon normalt inte bryr sig om.

Svärföräldrarna är här på besök över helgen och hustrun, barnen och svärmor var in till Halmstad i eftermiddags för att gå på matmarknaden ”Smaka på Halmstad”. Jag blev dock kvar hemma med svärfar men han gjorde inte mycket väsen av sig. Han läste medan jag ägnade mig åt att titta på film, promenera (både med och utan hund) och så bytte jag ett munstycke på en pipa. Ett långt svart munstycke ersattes med ett kort gult (efter att ha borrat upp tapphålet lite). Utseendemässigt så tycker jag att det var en klar förbättring. Det återstår att se om bytet påverkade rökupplevelsen, förmodligen inte.Eftermiddagen avslutades med styrketräning, vi behandlade fårens fötter en omgång till. Jag var genomsvett när vi var klara, jag hade hoppats att fåren skulle ha börjat vänja sig vid att bli hanterade vid det här laget men de spjärnar emot av bara den.

Jo, just det – två avslutande bilder. Den första är ett typiskt hösttecken, nu börjar det bli kallt och då flyttar mössen inomhus. Det andra är ett på Betty som jag glömde i kameran i torsdags. Hon ser lite bindgalen ut men hon busade bara lite.

Var vänlig följ och gilla: