Dagens inlägg blir kort och dessutom det sista på ett par veckor eftersom jag tänkte ta lite semester från bloggandet. Jag räknar med att vara tillbaka bakom tangentbordet i mitten på vecka 31. Det blir dock inte bara lata dagar den närmaste tiden utan en del av semestern ska ägnas åt att tömma vår överbelamrade vind inför höstens renovering (ska bli ett sovrum, förråd och ett badrum). Nackdelen med att ha gott om plats är att vi sällan slänger saker utan stuvar undan det nånstans – ”Det kan ju vara bra att ha…..”

Idag har jag bland annat ägnat mig åt träning, pipmakeri och åt att hålla ett öga på Pirana som har fått börja komma ut i hagen igen. Hon går dock där med strikta restriktioner – munkorg och kortklippt hage. Förra sommaren så visade Pirana med eftertryck att hon kan ta av sig munkorgen så jag gick med henne i hagen idag. Mycket riktigt så rullade hon sig och fick loss munkorgen varpå jag satte den på plats igen. Det här upprepade sig ett antal gånger innan hon resignerade och började beta med munkorgen på. Vi kan inte gå och passa henne i hagen hela tiden men vår förhoppning är att hon ska komma in i att beta med munkorgen på om vi är med och passar på henne i början. Jag är dock lite orolig att hon är alldeles för intelligent och envis för att ge sig så lätt. Den dag vi slutar vakta henne så befarar jag att hon genast rullar av sig munkorgen. Vi får helt enkelt vänta och se.

Jag rundar av här och inleder min semester med några bilder.

Var vänlig följ och gilla: