Idag var hustrun lokomotivet som drog igång mig. Jag vart trött och seg, mådde inte psykiskt dåligt men var ur slag och hade inte fått nåt gjort utan henne. Det som blev gjort gjordes dessutom tillsammans med henne, det kanske inte var kvalitetstid men det var ändå tid tillsammans.

Igår var jag i bättre form och lyckades faktiskt klämma in ett litet löppass innan jag gick loss på säcken. Jag har bytt säck och den nya är jobbigare att slå på, den är mycket tyngre och suger snabbt musten ur armarna om jag ligger på för hårt.

För några dagar sen fick jag ett oväntat paket från USA. Paketet innehöll tre burkar tobak och kom från en som jag har kontakt med via YouTube. I går öppnade jag en av burkarna, Erinmore mixture, och rökte ett stopp. Jag har provat Erinmore som både plug (tobaken har pressats till en hård kub) och flake (plug-tobak som skivats) med stor behållning men gårdagens variant (tobaken var strimlad) var den som smakat bäst av de tre. Det tar emot att erkänna det eftersom jag är lite bakåtsträvande och brukar hävda att tobak alltid smakar bäst som plug. Ingen regel utan undantag. Jag hade i varje fall en väldigt behaglig stund under min ek.

Jag har fortsatt att fota svalungarna i stallet, nu är de lite större och sträcker mer på sig.

Var vänlig följ och gilla: