Efter att ha följt nioåringen till bussen i morse så gav jag mig ut på en kombinerad promenad-/löprunda. För att smyga igång löpträningen så varvade jag promenad med löpning. Det är skönt att springa lite igen och vaden känns bra men jag ska försöka fortsätta på det här viset nån vecka till innan jag ger mig på riktiga löprundor.

Efter rundan så slog jag på säcken i fårhuset, jag fick snabbt sällskap men de stannade inte så länge. Jag vet inte om det var musiken eller smattret av handskar mot säcken som skrämde bort fåren.

Hovslagaren var här och skodde om hästarna i förmiddags. Det var hustrun och vår inhyrning som höll i hästarna, jag var bara in i stallet och tittade på min väg till praktiken. Pirana skötte sig som vanligt utomordentligt.

 

I Halmstad så var jag bara inom Myrorna en kort vända men jag lyckades ändå få med mig ett par boots därifrån. Bootsen är i fint skick och gjorda av Sendra som är en väldigt bra tillverkare. Enda haken med bootsen är att de är i storlek 37, alltså inget för mig. Jag ska till Göteborg och försöka sälja kläder på Ragtime i morgon och jag tänkte ta med mig bootsen då. Blir jag inte av med dem i Göteborg så får jag väl hitta nån som vill ha ett par kanonfina stövlar, jag betalade bara 50 kronor för dem så jag gör ingen stor ekonomisk förlust om de inte blir sålda.

Idag så invigde jag min nya dubbelknäppta linnekavaj. Jag köpte den för ett tag sen (10 kr) men jag var tvungen att ta in den i ryggen lite innan den passade bra. Nu tycker jag att den sitter strålande på mig. Tyvärr blev färgerna inte riktigt bra i fotot, kavajen är mer grön än blå i verkligheten.

Var vänlig följ och gilla: