Det var länge sen jag åt sju tabletter till ”frukost” (typ 2009) men just nu gör jag det. tabletter_7Att det blivit så beror på en inflammation i min ena bitestikel. Jag tänker inte säga så mycket mer om den diagnosen än att undersökningen som krävdes för att ställa den inte var helt smärtfri.

Som ni säkert vet så finns det temadagar för allt, vid sidan om Internationella AIDS-dagen och liknande seriösa temadagar så finns lite mer oseriösa dagar som t.ex. kanelbulllens dag m.fl. Via mina piprökande international_pipe_smoking_dayYouTube-vänner så har jag fått reda på att det är International pipe smoking day, på svenska blir det väl Internationella piprökardagen. Jag har ingen pipbild frånjohan_pipa_eld_ved_20170219 idag att bjuda på utan det får bli en från när jag tog i en paus från vedlavandet igår. Ibland är livet rätt bra ändå.rokringar_feb_2017

Livet blev ännu lite bättre när jag kollade posten idag, där låg dels Rökringar (Svenska pipklubbens tidskrift) och en försändelse från New York med lite tobak. En som jag har lite kontakt med har skickat hit prov av två för mig nya sorter att testa. Försändelsen var lite vattenskadad vilket syntes på det medföljande brevet men tobaken var torr och det var ju huvudsaken.tobak_grandpa_cIdag invigde jag ett par nya snygga strumpor. Det är ridstrumpor som går långt upp på vaden, den typen av strumpor är mycket skönare attmatchning_strumpor ha på sig än vanliga strumpor. Dagens par matchade också väldigt bra till resten av min utstyrsel och det känns alltid lite extra kul, även om det inte är nån som noterar det så vet jag i varje fall om det.

Var vänlig följ och gilla: