Vi har haft en fantastisk sensommar-/tidig höstdag i dag, ska jag klaga på nåt så är det nog på den fuktiga värmen. I förmiddags så var familjen ute och körde med Pirana. Hustrun och barnen satt i vagnen och jag gick bredvid.

Efter turen så spolade vi av Pirana och sen så släppte vi henne i den hagen fåren och Brynja går i. Nedan följer en studie av vad som händer om man släpper en nyduschad häst i en hage.pirana_rullar_20160910_1pirana_rullar_20160910_2pirana_rullar_20160910_3pirana_rullar_20160910_4pirana_rullar_20160910_7pirana_rullar_20160910_5pirana_rullar_20160910_6pirana_rullar_20160910_8Höstastern är fortfarande en riktig insektsmagnet, det surrar verkligen om den. Jag brände en massa kort där men fick inte till nåt riktigt bra. De tre bästa kommer här.citronfjaril_humlacitronfjaril_flyger_humlafjaril_flyger_hostasterUnder dagen så har jag haft en oro som kommit och gått. Eller så har jag kanske haft den hela dagen men mina perioder med aktivitet har distraherat mig tillräckligt för att förtränga den. Förutom aktiviteterna ovan så har jag även pysslat med mina pipor och ”helikoptrat” lite över ungarna och en av deras kompisar när de lekte i trädgården.

Hustrun trotsade värmen och ägnade sig åt trädgårdsarbete med hjälp av röjsågen.rojsag_hustru_20160910Under eftermiddagen så invigde jag också min askpipa. Jag hade lite svårt att få tobaken att brinna jämnt i den men smaken var det inget fel på. Den är väldigt lätt och ganska porös i träet så jag tror inte den kommer att hålla så där jättebra men jag är nöjd att den överhuvudtaget gick att röka.johan_pipa_ask

Var vänlig följ och gilla: