Igår var Pirana i samma hage som fåren, d.v.s. en bit från gården. När jag på kvällen gick och hämtade hem henne så fick jag se nåt häftigt. Det var en glada som svepte fram över en stubbåker där det sprang en hare. Först trodde jag att gladan skulle ta haren men plötsligt såg det ut som att haren morskade upp sig mot fågeln och nästan hoppade upp mot den. Det slutade med att gladan flög iväg med haren springandes efter. Stursk hare.glada_hare_1glada_hare_2glada_hare_3Även idag så lockade fjärilarna kring höstastern mig att ta fram kameran. Idag så försökte jag fota dem i flykten, även om det blev ett par bilder på stillasittande fjärilar också. Jag tycker att jag fick till flygbilderna bättre än i går. Nedan finns ett urval av alla de kort jag knäppte.fjaril_hostaster_20160911_1fjaril_flyger_hostaster_1fjaril_flyger_hostaster_2fjaril_flyger_hostaster_3fjaril_flyger_hostaster_4fjaril_flyger_hostaster_5johan_pipa_apple_1

Under förmiddagen så provrökte jag min hemmagjorda pipa i äppelträ. Den var ingen riktig hit, väldigt svår att röka och jag fick aldrig till en bra glöd. Pipan i ask var mycket lättare att röka än den här. Äppelpipan får nog mest ses som ett tidigt steg i min pipmakarkarriär.johan_pipa_apple_2

Var vänlig följ och gilla: