Det vackra vädret håller i sig så idag plockade jag fram panamahatten, fast det var nog den sista johan_panamahatt_septembergången för den här säsongen. Till hatten så hade jag väst och byxor i linne men kavajen vet jag faktiskt inte vad den är gjord av. Den är helt omärkt och jag misstänker att det är nån syntet/ull-blandning, sånt material som jag snobbigt brukar rata men jag gillade verkligen den bruna färgen (och priset) så jag köpte den här.

Det var lugnt och stilla på praktiken idag, de flesta var iväg på nåt avdelningsmöte, så jag fick rå mig själv. Det blev lite jobb och lite nöje, bl.a. pipvideosar på YouTube. Det kan låta som ett begränsat och pilgrim_in_progress_mental_hospital_atrist ämne men piprökare har mycket kloka saker att säga (och en del korkade också).

I eftermiddags skulle en grävare komma hit fiber_ledning_underlundoch titta inför schaktgrävningen för fiberanslutningen. Vi måste själva gräva från anslutningspunkten fram till huset, drygt 30 meter raka vägen. Frågan vi ställt oss är om vi ska gräva kortaste vägen och riskera att behöva gräva igenom en del av den kullersten som ligger på gårdsplanen eller om man ska gräva en omväg för att komma åt ett stenfritt schakt som finns där sen tidigare. Frågan är fortfarande obesvarad eftersom grävaren aldrig dök upp. Jag får ringa i morgon och fråga vart han blev av.

När jag och ungarna kom hem så höll de som bäst på att bala gräset de slagit på hagen nedanför balning_pagarhuset. Jätteskönt att de tar det, då slipper jag överväga luntning i vår, det hade blivit mycket gräs att elda.

Var vänlig följ och gilla: