I förmiddags så var jag och en kille till inbjudna till Kommunstyrelsen i Halmstad för att berätta lite om johan_ks_klader_3_sitter_avåra erfarenheter av psykisk ohälsa och rekreation och fritid. Arrangemanget var en del av ett temaår som Kommunstyrelsen har. Det var roligt att ha blivit inbjuden men när jag stod där och väntade på min tur att prata så tänkte jag flera gånger ”Varför gick jag med på det här?”. När jag väl kom igång och prata så släppte det mesta av nervositeten och det löpte på bra. Så pass bra att jag drog över tiden men eftersom ingen stoppade mig så fortsatte jag. Alla verkade intresserade och det var en hel del frågor efteråt så jag tror inte att nån hade några synpunkterboots_lull_lull_2_a på min bristande tidspassning.

Jag fick mycket positiva kommentarer efteråt, både om det jag sagt och om mina kläder. Åtminstone en person var väldigt imponerade av mina boots. Jag hade paret med lite ”lull-lull” på och jag kände mig väldigt trygg i dem. Utöver bootsen så hade jag en röd hundtandsmönstrad kavaj, blå skjorta, Kenzoslipsen från i går och beige byxor och väst. Både byxorna och västen har jag färgat med te, de var helt vita när jag köpte dem.PP_blogg_a

När det gällde själva presentationen så hade jag samma bakgrund som på bloggen, trots att den är orolig och stjäl en del uppmärksamhet. Jag tycker att den är snygg, den har blivit lite av min “grafiska profil”. Jag tror också att det var fler som tyckte den var kul och snygg än såna som tyckte den present_ks_20150901_avar störande.

Förutom lovord så fick jag även en present för min medverkan, kex och lemonad från Köpmansgården. Tack!

Efter framträdandet så har jag varit jättetrött. Jag hade tänkt att jag skulle gått på ett möte på CLAVIS under eftermiddagen men jag kände att jag inte orkade. Jag åkte istället hem för att fira dagens framträdande med glass (kanelbulleglassen hustrun köpte i söndags var jättegod), blogga och hinna sova lite innan det är dags att hämta ungarna.

Var vänlig följ och gilla: