Idag så var jag tillbaka på praktiken, efter vad som känns som en väldigt lååång frånvaro. socialforvaltningen_kontor_20160201Det var roligt att komma tillbaka och prata med ”kollegorna” och att få börja ”rådda” med nåt igen. Jag är mig dock lite stressad p.g.a. frånvaron eftersom jag kommit efter med den statistikinsamling som jag ägnar en del av min tid åt. Det är extra olyckligt att frånvaron kom just nu eftersom insamlingen lagts om med delvis nya parametrar och jag måste därför ta fram flera nya redovisningsmallar. Det är brynja_lunch_20160201egentligen inte så svårt men jag är inte så snabb och jag blir ännu långsammare när jag är stressad.

Innan jag åkte iväg till praktiken så gav jag hästarna lunchhö.johan_selfie_pirana_20160201 Planen var att inte behöva gå in i hagen för att göra det eftersom jag var klädd för praktiken. Pirana uppfattade dock aldrig att jag kastade in en kaka hö till henne. Hon blev därför stående tittandes på Brynja som åt sitt hö. Jag var tvungen att gå in i hagen och visa Pirana att det faktiskt fanns lunch till henne vastar_sma_20160201också.

Efter praktiken så var jag till Kupan. Jag lämnade in lite skor och DVD:er men jag fick med mig saker hem också. Jag köpte bl.a. två väldigt snygga västar, tyvärr var de alldeles för små för mig men jag ska testa att sälja dem på Ragtime. Det retar mig cornflakes_flingaatt västarna var för små, det är inte ofta det dyker upp lite roligare västar (den beige är hundtandsmönstrad men det syns inte på fotot) . Jag är särskilt förtjust i den rutiga. Storleksmässigt var det dock inget att be för, de hade inte ens passat mig på den tiden då jag hade ”bröst och bringa, som en frukostflinga”.

slipsar_20160201Det blev också två slipsar och tre cd-skivor på Kupan. Skivorna spretar lite musikaliskt, Snook, Eminem och Bob Dylan men jag tror alla tre kommer att förgylla min tid i bilen, cd_snook_eminem_dylandet är där de kommer att spelas.

När jag körde hem från Kupan så lyssnade jag på Snook och det jag hann höra var jättebra. De gick mig helt förbi när de var aktuella (2000-2010), mitt intresse för rap var väldigt begränsat då. Snooks rap är väldigt melodisk med inslag av pop och soul, de har också bra och finurliga texter. Bara under resan mellan Halmstad och Getinge så hörde jag ironiska klokskaper som:

”Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det”
i (”Inga problem”)

Eller deras beskrivning av att vilja stå vid sidan om, att vara i opposition:

”Hiphop gör mig inkonsekvent för nu när hiphop blivit’stort
så vill jag göra det mindre igen”
(“Hiphop“)

Var vänlig följ och gilla: