tatuering_solbranna_2aSolskenet de senaste dagarna har satt lite spår på mina axlar och nacke. Som synes av bilderna så har jag haft jag linne på mig. När jag är ute i stark sol och har linne på mig så brukar jag smörja in mina tatueringar med solskyddsfaktor 50 för att de inte ska blekna. Tatueringen på överarmen har redan bleknat betänkligt men den på skuldran vill jag försöka hålla fräsch så länge det går. tatuering_solbranna_aI går blev det tydligt att solskyddskrämen faktiskt gör skillnad. På fotot till höger så har jag markerat konturen av linnet och då ser man (jag gör det i varje fall) en stor ljus fläck kring tatueringen där jag smetade ut solskyddskrämen. Jag har alltid trott att solskyddskrämer bara har effekt på marginalen men det verkar som om solskyddsfaktor 50 kan göra en del nytta i varje fall.

I gårdagens inlägg så skrev jag inget om att vi åt brunch här hemma i går fast vi faktiskt gjorde det. Orsaken till det var att jag inte kunde illustrera texten eftersom jag inte kom åt bilderna på brunchen. De fanns i kameran som hustrun hade eftersom hon tog med den när hon och barnen tittade på när de släppte på vattnet i ett kraftverk. En brunchbild och en på vattensläppet kommer därför här. Jag tycker brunchen blev riktigt lyckad, både smak- och trivselmässigt och jag hoppas att vi orkar göra om den ganska snart.

brunch_20150809_a forsa_sondagen_1

balning_1_20150810_aDagens stora händelse är att de varit här och balat gräset de slog i torsdags. Jag var orolig att det skulle bli liggandes men i kväll tog de hand om gräset, fyra rundbalar blev det.balar_20150810_a

Det var ett tag sen jag la ut några bilder på Stout så nu blir det tre stycken. Han höll mig och barnen sällskap när vi var ute idag och då kunde jag inte låta bli att fota lite. Som synes så var han stundtals riktigt närgången.

stout_nara_20150810_a stout_nara_2_20150810_a

stout_marklage_20150810_1800

Var vänlig följ och gilla: