johan_traningskladd_er_fall_aIdag var jag ute och sprang för första gången sen jag bröt armen. Det gick ganska bra. Lite smärta i överarmen men inte farligt så länge jag inte rörde för mycket på armen. Det blev därför en ganska långsam och stel löpning med armpendling nästan bara på högersidan. Allt eftersom jag blev varm så blev jag mjukare och rörligare i vänsterarmen.

Det var varmt ute så jag sprang i shorts men jag klarade inte av att klämma på mig en T-tröja så det blev ett linne och min gamla Enhörna IF-jacka över det.

Efter löpningen slog jag två ronder på säcken. Jag lindade båda händerna innan jag började,hand_lindad_vanster_114_ahand_lindad_hoger_2_a bara för att få den där känslan av koncentration och fokus som jag alltid får när jag lindar händerna. Jag kunde mest ”vifta” lite med vänsterhanden så det var bara högern som fick jobba men det var ändå skönt att få på handskarna.

Förutom att träna så har jag gått här hemma och fnulat, sett på dvd, sytt och strukit några skjortor. Egentligen har jag haft det ganska bra men jag har ändå haft en gnagande oro i kroppen. Jag vet inte vad den kommer sig av men den är väldigt irriterande. Det är ju för att få såna här dagar som jag la ner praktiken på caféet på CLAVIS.

En av de filmer jag såg på dvd idag var dokumentären om Woody Allen som jag började se igår. Den var jättebra och jag blev sugen på att se några av hans filmer igen, t.ex. ”Hannah och hennes systrarhannah_hennes_systrar_a eller ”Fruar och äkta män”. Den enda Woody Allen film jag har hemma är ”Midnatt i Paris”, som också är bra men jag vill se den där obeslutsamme, neurotiske karaktären som Woody Allen så ofta spelar.

Det jag tycker om i Woody Allens filmer är hur han med humor låter huvudpersonerna brottas med de stora existentiella frågorna om livet, döden och kärleken. Samtidigt som jag kan skratta åt det som sker i filmen så känner jag igen mig, i ångest och i funderingar kring meningen med livet. Hans filmer är på allvar men med ett skratt. woody_allen_misery_too_short_a

Visste ni förresten att han skrivit allt sitt material, alla filmmanus m.m., på samma skrivmaskin sen han var 16 år. När han ska redigera texten så klipper han ut stycken och häftar sen ihop dem i den ordning han vill att de ska komma. woody_allen_skrivmaskin_a

Var vänlig följ och gilla: