Idag och i morgon är jag och 9-åringen ensamma hemma, hustrun är på en tjänsteresa och den äldre pojken är hos mormor och morfar. Fast egentligen är det nog mest jag som är ensam hemma eftersom 9-åringen går på en ”kurs” i Halmstad hela veckan. Kommunen har ordnat en kurs på temat ”Recycling design” och det tror jag kommer passa sonen som hand i handsken. Kursen börjar klockan 10 på förmiddagen och håller på till 15 och de håller till i Halmstads gamla stadsbibliotek, som nu är ett ungdomens hus och heter Nolltrefem.

Det blir en del skjutsande fram och tillbaka för att lämna sonen men det ger mig också en anledning att klä upp mig lite, idag såg jag ut såhär (minus pipan, den hade jag bara för att fotot skulle fungera som ny intro-bild till bloggens förstasida). Jag ser inte så glad ut på kortet och det var jag inte heller när jag körde in 9-åringen, jag var rätt stressad. Vi var sena och jag tvingades parkera lite olagligt för att vi skulle komma fram i tid men trots bisterheten så tycker jag att jag ser rätt prydlig ut.

Apropå körandet mellan Getinge och Halmstad så har jag som målsättning att jag en av dagarna i veckan ska minimera körandet genom att stanna i Halmstad och gå på stan, fika lite och kanske röka en pipa tills det är dags att hämta sonen. Det skulle innebära lite välbehövlig social träning för mig att tillbringa en dag i Halmstad.

Som jag skrev i går så har det kommit en del regn här den sista tiden och det börjar redan synas att gräset kommit igång med växandet igen. Nedan är två foton på ”Magerhagen”, det övre är taget innan vi regnet kom och det undre tog jag i förmiddags.

Var vänlig följ och gilla: