För några dagar sen så skrev jag att en av hönorna är försvunnen men vad jag inte skrev då var att katten, Stout, också var borta. Han försvann någon gång kring den femte den här månaden men tack och lov dök han upp i morse igen. Hustrun och jag var ute och körde med Pirana när vi såg en svart katt på Kålalyckan, skiftet nedanför vårt hus, jag ropade ”Stout!” åt katten men fick ingen reaktion. När vi kom tillbaka från körningen så gick jag en vända i trädgården och ropade på Stout och då kom han springandes. Efter att ha ätit och druckit lite gick han och la sig. Undrar vart han hållit hus? Han är halt på höger framtass men i övrigt i bra skick.

Värmen och torkan håller i sig och nu börjar de bli dåligt med gräs även i den hage vi låter hästarna gå och beta i någon timme varje dag (vågar inte låta dem beta mer p.g.a. risken för fång). För att ge hästarna lite att pilla med när de inte får gå på gräset, och samtidigt röja lite sly, så klippte jag ner lite askbuskar och la ut i hagen. Brynja var intresserad men Pirana brydde sig inte.

Min vänstra stortå är fortfarande rejält öm efter förra veckan rotkontakt i Biskopstorp så jag har lagt löparskorna på hyllan ett tag nu. För att få lite motion så har jag cyklat med min 3-växlade Skeppshult istället. Jag har inte orkat ge mig på backintervaller utan det har blivit lite längre turer, i inte fullt så hårt tempo. Efter cyklingen har jag slagit på säcken i några ronder. Jag vet inte hur mycket det hela ger träningsmässigt men det är skönt att svettas lite.

Nu när det är så varmt är jag rejält svett bara efter cyklingen så jag har gjort nåt som jag inte gör ofta – jag har boxats med bar överkropp. Jag är inte så bekväm med min kropp så jag vill helst skyla den med lite kläder (att lägga ut en topless-bild blir därför lite terapeutiskt för mig) men nu när det är så varmt är det rätt behagligt att leka proffs framför säcken. Jag ser inte riktigt lika mycket ut som en strandad val som jag befarade man jag kan konstatera att jag är rätt blek om magen.

Var vänlig följ och gilla: