När jag är stressad och har mycket att göra så är min strategi att försöka göra lite på varje projekt. Jag har fått höra att det kanske inte är den mest optimala stresshanteringsstrategin, särskilt inte för mig som en gång tappat alla bollar jag försökte jonglera, privat och i jobbet, för att sen inte kunna plocka upp dem. Det är hur som helst den strategin jag använder och om jag lyckas (d.v.s. orkar göra lite på varje projekt) så ger det en väldigt skön känsla efteråt.

Dagens projekt har varit att träna, bära ner bråte från vinden, sätta stolpar, tända i pannan, klippa gräset (ska jag kratta undan fallfrukten eller bara köra över den?), blogga och röka en pipa. Jag har kommit en bit på väg (bar t.ex. ut vår gamla bildskärm på logen, tung som skam) men den senaste tiden så har jag kroknat rejält på kvällarna så vi får se om jag somnar ifrån piprökningen (planerad att ske kl. 20.00–21.30).

I går var en sån kväll när jag kroknade, jag hade ambitionen att sitta uppe och se en film med hustrun men orken tröt nåt fruktansvärt för mig vid 19.30 så jag gick och la mig.

I lördags så lyckades jag dock uppbåda ork, ja hela familjen höll sig på benen under kvällen. Jag skrev ju i mitt blogginlägg då att vi skulle ställa in Fyrverkerikonserten i Halmstad men vi tog oss faktiskt dit och det var värt besväret.

Både igår och idag så har jag varit flitig med kameran. Insekterna är väldigt aktiva kring blommor, bär och frukt nu och de är tacksamma motiv.I går var nästan alla våra höns också ute i trädgården. De har blivit riktigt många men jag ska, snart, ta mig an det inte så lockande värvet att nacka alla tupparna (inte gammeltuppen förstås).

Var vänlig följ och gilla: