Hustrun och pojkarna har varit i Göteborg och tittade på maratonkörningen i ridsports EM idag och nu är de ganska trötta efter sin utflykt. Innan de for så hade vi hade funderingar på att åka in till Halmstad och titta på den årliga fyrverkerikonserten i kväll men jag tror att vi ställer in det och tillbringar kvällen hemma istället.

När jag satte mig ner och skulle börja skriva dagens inlägg hade jag en känsla av att jag förvaltat min dag dåligt, att jag inte gjort nåt – eller vilat, när jag varit ensam utan bara ”degat” omkring. Fast när jag gick igenom vad jag hunnit med idag så insåg jag att jag faktiskt fått lite gjort. Dagen började visserligen ganska degigt med att jag satt ute och rökte och läste tidningen efter att jag blivit ensam hemma. Jag brukar undvika att läsa tidningen men ibland får jag ett ryck och gör det. Idag var det dessutom två tidningar att läsa eftersom vi inte bara fick Hallandsposten utan även Dagens industri. Jag måste säga att jag tyckte att Di var intressantare att läsa än HP, fast det var nog bara nyhetens behag. Jag läste med stort intresse om turerna bakom AKB:s avgång och om den amerikanska ekonomin. Enligt Dagens industri så fick tydligen Trump börsen i USA att lyfta efter valsegern men nu har han istället blivit en belastning och får kurvorna att börja pekat nedåt (eller i varje fall mindre brant uppåt).

Efter pipan och tidningarna så dammsög jag lite och sen blev det lunch framför TV:n (en film om irländska gangsters i New York). Efter mat och film så bar jag ut lite stolp till en hage där vi ska sätta upp nytt staket. Jag tar staketsättningen i etapper, röja en dag, bära ut stolpar en annan, sätta stolpar en tredje o.s.v. tills staketet är uppe. Efter staketet så askade jag ur och tände pannan men sen fastnade jag framför datorn en stund innan jag slutligen kom ut och tränade. Vanligtvis så brukar jag försöka träna direkt på morgonen men av nån anledning så vände jag på det idag. I morgon så vänder jag nog tillbaka till mina gamla rutiner. Träningen som sådan (backintervaller på cykel och några ronder på sandsäcken) gick hyfsat, inte supertaggad men jag fick inte heller slita hela tiden.

Var vänlig följ och gilla: