Efterlyses! Var är min vardagslunk!?

Jag trodde att när ungarna börjat skolan och hustrun var tillbaka på jobbet så skulle jag snabbt hitta in i en vardagslunk, en lunk som var tänkt att innehålla träning, vila och sysslomål här hemma. Nu är pojkarna inne på andra skolveckan och jag har fortfarande inte fått in några bra rutiner. Det känns som att det dyker upp saker hela tiden, saker som vänder upp och ner på min planering. I går upptäckte jag t.ex. att Pirana var halt så det blev till att plocka in henne och ringa hem hustrun så att hon kunde titta närmare på hältan. Det var tur att den hästkunniga i familjen kom hem för jag trodde att det onda satt i höger bakben när den i själva verket satt i höger fram…. Min fru ringde hit en distriktsveterinär som kunde konstatera att det var ett uttänjt ledband precis ovanför hoven. Vår lilla ponny har förmodligen trampat snett och på så sätt vrickat foten.

Jag var inte med när veterinären tittade på Pirana för jag sov. Efter lunch drabbades jag av en rejäl trötthet och la mig på sängen för att vila en kort stund, det blev tre timmar. Trots min långa lunchvila så hade jag inga problem att somna i går kväll. Jag är uppenbarligen inne i en period när jag behöver mycket sömn.

Idag var jag bara hemma på förmiddagen, eftermiddagen ägnade jag åt att avsluta min praktik på socialförvaltningen. Jag fixade lite med statistiken som jag ägnat så mycket energi de senaste åren men större delen av tiden ägnades åt att äta tårta och tjabba. Där jag har gjort min praktik så har de en tradition att skriva ner några sammanfattande ord om alla som slutar. De gör det lite svårt för sig genom att bara använda bokstäverna i ens namn som första bokstav på varje sammanfattande ord. För mig fick de ihop det här.Det var lite sorgligt att avsluta praktiken men jag känner ändå att just nu är det rätt beslut för mig. De säger att jag är välkommen tillbaka om jag ångrar mig men jag har svårt att se att det skulle inträffa. Fast lite skönt är det att veta att jag kan ändra mig.

Var vänlig följ och gilla: