Den här veckan så har mina praktikfria dagar varit de sämsta. I onsdags så var jag ”under isen” och i dag är jag stressad över att jag inte lyckas hålla mig till mitt planerade schema. I morse så var jag jättetrött och det gjorde att saker och ting försköts och efter lunch så fastnadekommentar_morfar_a jag i en bloggkommentar från min svärfar.

I en kommentar till gårdagens inlägg så skrev han att jag var väldigt lik min morfar. Eftersom jag tycker att jag utseendemässigt är lik min far så tänkte jag att jag skulle pröva svärfars påstående genom att lite snabbt sätta ihop ett fotomontage med morfar och mig. Det har tagit mig större delen av eftermiddagen att göra montaget. Man kan tycka att med så många bilder på mig som jag har så ska det inte vara svårt att hitta en lämplig bild på mig. Tro mig, det kan vara jättesvårt!

Det som var det största hindret morfar_johanvar att hitta ett bra foto där jag visar upp min högra ansiktshalva. Jag märker att jag nästan alltid fotat mig, eller blivit fotograferad, rakt framifrån eller så att det är den vänstra ansiktshalvan som synts.

Efter att ha sammanställt en massa fotomontage på mig och morfar så tycker morfar_johan_5jag att två blev klart bättre än de övriga. Det gamla fotot på mig är ju ett studentkort så där är jag några år yngre än vad morfar var på hans foto men jag har samma konstitution som honom. Jag hade linser då så därför har jag inga glasögon på bilden. Jag lämnar åt er att avgöra likheten mellan mig och morfar.

 

 

Utöver att jag varit ur fas med mitt dagsschema så har min högra vad tyngt mig idag. Den håller inte att springa på, det är tillbaka till att promenera. Suck, promenader är inte samma sak som att springa. Det enda positiva med att promenera är att jag kan ha med mig kameran. Det blev en del promenadfoton idag med, fast betydligt färre än det brukar så jag tog några här hemmavid också.brynja_gaspar_snettkajor_tradvattentunna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är veden slut i vedförrådet, jag kärrade in den sista lilla traven idag. ved_sasongens_sistaNär jag ska få tid att börja lava veden vi har liggandes vet jag inte. Jag håller på med att sätta nytt stängsel i en av hagarna och det arbetet går väldigt långsamt. Jag vet inte vad det är med mig men jag kan inte se till att få det gjort, det finns ork och glädje i bloggen och sömnad men det är svårt att uppbåda energin för det praktiska här hemma.

Ytterligare sten på dagens börda är insikten att gräsklippningssäsongen snart börjar.gras_20160408

Var vänlig följ och gilla: