I början på mars så bloggade jag om att 15-åringen och en kompis representerade Getingeskolan i den rikstäckande skoltävlingen International language compettion (i ämnet Svenska). Då tävlade de i en regional tävling men det gjorde de så framgångsrikt att de gick vidare till riksfinalen. Den tävlingen ägde rum i går och sonen och hans kompis gick och vann hela klabbet. Kanonbra jobbat av båda två! Nu kan de titulera sig svenska grundskolemästare i Svenska.

Tävlingen gick av stapeln i Malmö så jag skjutsade sonen till tåget i går morse och hämtade honom på kvällen. När han kom hem så var tåget lite försenat så jag passade på att rasta Betty i Stationsparken i Halmstad och det tyckte hon var mycket spännande. Det luktade inte alls som hemma där så hon gick med nosen i backen hela tiden.

När jag mött sonen på perrongen och vi gick till bilen så kommenterade han det faktum att jag hade jeans på mig (var klädd som på fotot till vänster). Han poängterade att det inte är ofta jag har jeans på mig (inte ens hemma) Jag sa att jag klätt ner mig lite för att inte genera honom inför lärare och hans medtävlande. Jag hade kunnat lägga till att en orsak till att jag varit sparsam med att ha jeans de senaste åren är att jag inte kommit i de jag har – nu gör jag det vilket underlättar användandet betydligt.

Var vänlig följ och gilla: