Tålamod är en dygd jag saknar och ibland ställer det till problem för mig.talamod_dygd_yourecard Jag håller ju på att boka övernattningar för sommarens Irlandsresa och skulle boka en övernattning i Co. Clare, vid Cliffs of Moher och The Burren.

cliffs_of_moherthe_burren

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag hade letat rätt på två olika B & B som verkade bra och mejlade det av dem som var förstahandsvalet, Fernhill farmhouse. fernhill_farmhouse_1När de inte svarat efter 24 timmar så hade jag inte ro eller tålamod att vänta längre utan mejlade alternativ två, Riverdale farmhouse. Riverdale_farmhouse_1En timme efter att jag mejlat Riverdale så fick jag svar från dem på Fernhill att de hade plats för oss. Nu blev jag tvungen att mejla Riverdale farmhouse och säga att de skulle strunta i mitt första mejl. Det var säkert inget problem för dem men jag kände mig som en riktig amatörbokare och en ”virrpelle”.

Jag har sett ”Dallas byuers club” nu och den var riktigt bra. Jag förstår varför den fick Oscars för bästa manliga huvudroll och bästa manliga biroll. Både Matthew McConaughey och Jared Leto är fantastiska i sina roller.

Båda två måste ha bantat rejält innan filmen, deras fysiska rollprestationer är helt i paritet med Michael Fassbenders när han spelade Bobby Sands i ”Hunger”.hunger_fessbender_a

På väg till praktiken så köpte jag några olika band för att kunna göra ett hattband till min gröna, bredbrättade, australiensiska hatt. Orsaken till att det blev så många olika band är att jag inte kundehatt_hattband_2 bestämma mig på plats i sybehörsaffären. Här hemma kan jag nåla fast banden och få en lite bättre bild av hur det färdiga resultatet blir. Förhoppningsvis underlättar det beslutet, fast säkert är det ju inte. Jag kan ju dessutom komplicera beslutsfattandet genom att kombinera de olika banden, t.ex. band 2 och 4 från vänster räknat.

Var vänlig följ och gilla: