I går fick jag flera timmar helt på egen hand. Femåringen och jag var och badade på förmiddagen och en av hans kompisar med familj var också där. Han fick följa med dem hem och jag fick tid att springa och lava ved.ved_skottkarra_a Efter att jag hämtat honom på eftermiddagen så åkte vi och badade igen. Han har börjat dyka efter saker på botten av bassängen och när han är under vattnet så simmar han bra men när han sen försöker i ytan så får han det inte riktigt att stämma.

Väl hemma igen så fick han se på film i fårhuset medan jag slog på säcken. Min strategi de här dagarna jag är ensam med honom är att se till att både han och jag är så aktiva som möjligt, därav mängden bad och säck.

Under gårdagen hann jag ta några bilder här hemma också.regnbage_logen_a Regnbågen behöver väl ingen närmare förklaring. hons_tradgard_20140802_a_3Hönsen tycker jag ger hög trivselfaktor när de går omkring fritt i trädgården och pickar. Nu när det bara är en tupp så är det mycket tystare också, inget konstant galande som förut.

 

 

 

 

hage_putsad_20140802_a Hagen blev putsad i går och det gör en enorm skillnad. Det ser så mycket trevligare ut nu. Den borde ha putsats för några veckor sen så jag tycker det är väldigt skönt att det är äntligen är gjort.

Efter att pojken somnat i går kväll strök jag skjortor och tittade på ”Tjuren från Bronx”.tjuren_fran_bronx_a Jag är inte så imponerad av filmen. Varken av hur den filmats (boxningsscenerna är ju väldigt haussade) eller av Jake La Mottas historia. Han verkar ha varit ännu en puckad boxare med problem. Sen är det kanske så att man inte blir boxare (amatör eller proffs) om man inte är lite puckad och har problem men La Mottas problem berörde mig inte. Jag tyckte bara synd om hans omgivning. Jag tycker att ”The Fighterthe_fighter_a om ”Irish” Micky Ward är en betydligt bättre boxningsfilm med en intressantare historia.

Under kvällen hann jag också lägga upp och ta in benen på de blå D&G-byxorna jag köpte förra veckan. Jag har inte sytt på ett tag så det var jätteroligt att plocka fram symaskinen.byxor_dg_1_a Även om det är enkla saker jag gör så känns det ändå som ett skapande och det känns väldigt bra.

Vad planen är för idag vet jag inte riktigt. Jag hade tänkt bada med sonen nu på förmiddagen men det är inget badväder så jag får se vad vi hittar på. Eventuellt hör jag om han vill ta hit en kompis. Det kan bli lite strängt för mig men jag vet att han skulle tycka det var roligt.

Var vänlig följ och gilla: