trafikstockning_1I morse så var det trafikstockning vid skolbussen. Precis när bussen kom så körde det in en stor Bulgarienregistrerad långtradare i korsningen där vi väntar på bussen. Lastbilschauffören var osäker på vart han skulle men jag kunde förklara för honom. Givetvis skulle han in på vägen som skolbussen kom på och den är för liten för att en buss och en långtradare ska trafikstockning_2kunna mötas. Tradarn fick backa ut ur sack_2a_250korsningen så att bussen kunde komma vidare efter att pojkarna klivit på.

Hemkommen efter att ha lämnat ungarna vid bussen så kollade jag lite klockor på Tradera och sen stack jag ut och sprang. Idag trodde jag att min vänstra hälsena skulle hålla hela löprundan men på sista kilometern så började det hugga och dra iappelgarden_mustrum den. Jag gick 50 meter och sen så ”gubbjoggade” jag den sista biten. När jag sen körde säck efter löpningen så kände jag inte av hälsenan alls.

Under förmiddagen så var jag till Äppelgården i Slöinge och hämtade äppelmust. Den här gången räckte våra äpplen till sju bag-in-box på tre liter vardera. Jag har blivit mer och mer offensiv när det gäller att fotografera saker och ting i min omgivning. Jag hade därför med mig kameran och bad appelgarden_resteratt få ta några kort på hos Äppelgården. Det fick jag, så till höger kan ni se mustrummet och till vänster vad som blir kvar efter att äpplena mustats.

Innan lunch hann jag också ta några höstiga bilder hemma på gårdsplanen. Kastanjerna börjar bli fina nu. Den högra kastanjen ligger alltid lite före den vänstra, ända från lövsprickning till lövfällning. Det jag har på mig är vad jag skulle kalla min ”mysdress” när jag är utomhus här hemma. Jeans, luvtröja och en tweedkavaj över det. Givetvis hatt.johan_gardsplan_host_20151016_1 Kavajen jag har är en Oscar Jacobson som jag köpte för 20 spänn när Emmaus hade vinterrea för nåt år sen. Utseendemässigt är den rätt mycket 70-tal men jag gillar det murriga och den är verkligen mjuk och go. Ingen garderob är komplett utan en sån kavaj.marke_oj_highland_tweed

Senare i eftermiddag så ska jag skjutsa åttaåringen till klarinetträning på Kulturskolan i Halmstad. Medan han spelar så tänkte jag passa på att köpa ett armband till min nya klocka. Jag har börjat vackla i beslutet att köpa ett läderarmband. Det kanske är snyggare med ett i metall och det skulle ju dessutom tillföra nåt till min klocksamling eftersom jag inte har nån klocka med metallarmband. Vi får se.

Var vänlig följ och gilla: