brostnasduk_orange_stolIdag så lät jag en bröstnäsduk styra vad jag skulle ha på mig. Jag visste i och för sig att det var kostym som gällde eftersom det var johan_nasduk_orange_3terapi på eftermiddagen. Bröstnäsduken färdigställde jag i förrgår av en kort halsduk som jag helt sonika klippte av och fållade. Jag körde med orange skjorta, slips och näsduk trots att jag egentligen tycker att det är lite trist att vara så enhetligt matchad. Skjortan var dock så pass boots_svarta_sulamycket ljusare än slipsen och näsduken att det kändes som att det var ok.

På fötterna hade jag mina nya svarta boots. Jag hämtade dem hos skomakaren i går, de har lagt på gummisulor ovanpå lädersulan. Jag tycker om känslan att gå med lädersulor men för att bootsen ska klara vintern bättre såskjorta_gra_20151015 sulade jag dem.

Idag var jag och lämnade tillbaka den blå hatten som jag köpte på Myrorna i måndags. Jag fick med mig en enfärgad grå skjorta därifrån istället. Jag har letat efter en länge så jag är nöjd att jag äntligen hittade en. Det är ingen jättebra tesla_20151015kvalitet på skjortan men den kommer att funka bra tills jag råkar snubbla över nåt bättre.

När jag gick på stan så såg jag två snygga bilar, först en Tesla (den andra på ett par dar) och så en Corvette.corvette_20151015 Bilspaningen nådde sen sin klimax när jag klev av bussen i Getinge och fick syn på min drömbil – en Land Rover Defender, vinröd dessutom.defender_20151015 Apropå bilar så hade HP idag en artikel om den skitiga bilen som jag bloggade om för en vecka sen. Lite kul att det är fler än jag som uppmärksammat bilen.

Klockan jag köpte på Tradera har kommit. Den är riktigt fin (hustrun säger att den är överlägset snyggast bland mina klockor). Nu ska jag bara skaffa ett passande armband till den. Jag misstänker att det ursprungligen varit ett metallarmband på den men jag vill nog ha ett i läder. Jag lägger ut en bild till på klockan även fast den blir i princip identisk med den jag la ut i går. Denna gång är klockan dock fotad på köksbordet här hemma.oris_20151015

Var vänlig följ och gilla: