the_kings_singers_helfigNär jag igår var på Kulturskolan och väntade på att sonen skulle bli färdig med sitt klarinettspelande så blev det tydligt för mig att en stor del (kanske för stor) av mitt medvetande ägnas åt kläder. Jag stod och tittade på affischer om kommande konserter när jag fick syn på en för The King´s singers. Min första reflektion när jag såg affischen var inte att fundera över gruppens kvalitet, repertoar eller nåt sånt utan det var en fundering kring om alla medlemmarna hade likadana skor. the_kings_singers_skor_aKostymerna såg ju identiska ut men hade de samma skomodell också? Efter klocka_oris_med_armband_2att ha studerat deras fötter närmare så har jag kommit fram till att de har likadana skor.

Innan jag ägnade mig åt att fundera på vad The Kings´s singers ska ha på fötterna när de uppträder i S:t Nikolai kyrka i kväll så var jag och köpte ett armband till min nya klocka. Resultatet blev både bra och dåligt. Bra eftersom jag tycker att klockan blev väldigt snygg med det bruna läderarmband jag köpte. Dåligt eftersom armbandet var dyrt, dyrare än jag tänkt mig. Jag hade dock problem att hitta snygga armband och det slutade med att jag gick in på Mårtenssons ur & guld och de är ju inte precis billigast i Halmstad. Till priset av ett antal kronor så hittade jag ett fint armband där. Jag kollade lite på metallarmband men det var svårt att hitta ett som färgmässigt matchade klockan och hade rätt bredd, därför blev det ett i läder (krokodilimitation).

Jag skäms lite över hur mycket jag betalade för armbandet. Det var inte dyrare än klockan men det skiljde inte så mycket. Jag ser dock mina klockor som smycken lika mycket som redskap för att hålla kollbalsnore på tiden och då känns det lite rimligare att köpa dyra armband till dem. Hade jag haft ett dyrt halssmycke så hade jag ju inte burit det i ett vanligt balsnöre. Jag vill att klockan och armbandet ska ge en bra visuell upplevelse och det gör min nya Oris med sitt armband, väldigt bra till och med. Lite dåligt samvete har jag dock men det har jag å andra sidan för väldigt mycket.

Åttaåringen har gjort en spellista på YouTube som han lyssnar en hel del på. Inspirerad av honom så har jag lagt ihop alla låtarna under ”Vad jag lyssnar på nu” på bloggen till en spellista. Förhoppningsvis ska det leda till ett smidigare lyssnande för mig, fram till nu har jag ju varit tvungen att starta upp varje enskild låt. Jag kommer behöva trycka bort en massa reklam men det är ju ingen skillnad mot innan. Jag undrar lite varför jag inte gjort så här innan?

Vi kämpar på med den röjningen inför byggarnas ankomst på måndag. Som med så mycket annat tar det spindlar_doda_burk_3där sista alltid mycket längre tid än man tror. Jag har varit stressad och orolig hela dan eftersom jag börjat tvivla på att vi ska bli klara i tid. Jag har hållit oron stången med Theralen men jag tror att jag överdoserade lite eftersom jag ett tag var väldigt seeeeg.

När jag plockade ut de sista grejorna från garderoben i matrummet så gjorde jag några obehagliga bekantskaper, i en burk låg det döda spindlar. Den största av dem ser ut så här i närbild. spindel_dod_nara_2Spindlar är verkligen inte mina favoritdjur men de ser rätt häftiga ut i närbild.

Vi har i varje fall lyckats flytta datorn till vardagsrummet. Det gick mycket smidigare än jag befarat, både bärandet av bordet och själva inkopplingen av datorn. Jag fick ordning på alla sladdar utom ljudet på första försöket. Det tycker jag var bra jobbat av mig!dator_flyttad

Var vänlig följ och gilla: