Både igår och idag så har jag suttit under en ek rökt min pipa. Båda dagarna har det varit en fantastisk upplevelse men om jag ska rangordna dem så vann gårdagen. I går blåste det och trädkronorna ovanför mig svajade rejält, fåren höll mig sällskap och jag lyckades verkligen att fokusera på precis ingenting. För mig är det en fantastisk känsla.

Jag var inte helt fokuserad på ingenting hela tiden utan filmade lite med mobilen (se nedan) och sen så fotade jag också en kanin som plötsligt dök upp i gräset en bit ifrån mig. Idag såg jag inte till nån kanin men det var gott om blomflugor som hovrade i solljuset som strilade ner. Jag tog en väldig massa kort på dem men det var inget som blev riktigt bra.

Nåt som bidrog till att dagens pipstund inte blev lika bra som den i går var att jag varit på språng hela dagen. Hästarna och hönsen i morse, sen skjutsade jag 8-åringen till simskolan och efter det så tränade jag. Efter träningen hann jag med en dusch och en kort fika innan det var dags att skjutsa svärmor till tåget i Falkenberg. På väg hem där blev det två stopp, ett hos en veterinär för att proviantera medicin till Pirana och ett på Gudmundsgården för att proviantera mat till mig och 10-åringen. Efter att vi ätit så skulle sonen skjutsas till en kompis och sen skulle Pirans sjuka hov kylas och hon få sin medicin. Efter det så lyckades jag klämma in 90 minuter under min ek innan det var dags att hämta sönerna (på varsitt håll). Jag kommer att somna ovaggad i kväll, en sån här dag tar på mig.

Till sist två bilder på nästan samma vy och en på ett får som kliar sig.

Var vänlig följ och gilla: