Idag flyttade jag tillbaka fåren till hagen de rymde ifrån tidigare i veckan. Jag har förstärkt grinden med en tråd till och hoppas att det ska avskräcka dem från att gå igenom. Det är dock fortfarande så att om de vill bryta sig ut så gör de det, ska vi göra hagen rymningssäker så krävs fårnät.

Jag hade inga problem att locka med mig fåren till hagen och väl där så fick de en massa pellets så att de inte märkte när jag försvann. Jag litade dock inte på att de inte skulle rymma när de upptäckte att de var ensamma så jag gömde mig en bit bort. Gömslet, med utsikt över grinden, var bakom en vägg av kaprifol. Jag hade det ganska mysigt när jag satt där med en pipa och en kopp kaffe och tittade efter fåren. Efter ungefär en timme utan att fåren närmat sig grinden så drog jag mig hemåt.

I veckan som kommer så tänker jag ha med mig pellets när jag tittar till fåren och använda de som distraktion när jag ska ut ur hagen. Jag tänker också undvika att använda grinden utan tar mig ut ur hagen på andra ställen.

Var vänlig följ och gilla: