Jag kommer att göra ett uppehåll i bloggandet vecka 39 eftersom jag kommer att vara på en rehabvistelse på Varbergs kurort (Tack Region Halland!).varbergs_kurort_flygfoto_2_rund_gra Det är den vistelse som inte blev av i våras. Nu blir den av även om det bara blir en vecka och inte två som var inplanerat i mars.

Att packa inför Varberg var inte helt oproblematiskt. Jag velade fram och tillbaka ett oändligt antal gånger innan jag slutligen bestämt mig för vilka kläder jag ska ta med mig. Jag var mentalt utmattad när packningen var klar. Kan det vara ett tecken på att jag fäster för stor vikt vid vilka kläder jag ska ha under veckan…..? Jag har en rätt diffus bild av vad som kommer ske på Kurorten men jag vet att det kommer finnas tid för träning. Så förutom ”civila” kläder har jag därför packat ner träningskläder för både inom- och utomhusbruk.varberg_packning_a

Jag har också packat en hel del annat än de kläder jag ska ha på mig. ”En hel del annat” innefattar en bärbar DVD-spelare med tillhörande filmer (åtta stycken), några gamla nummer av ”The Ring”, två böcker och en del syarbete. Jag planerar att hålla mig sysselsatt på hotellrummet på kvällarna. Jag ser den här vistelsen som ett tillfälle att vara osocial och bara göra ”mina” saker, i mitt tempo (och sova lite mer än jag brukar).

Avslutningsvis – I dag är det exakt ett år sen min bloggpremiär.tarta_ett_ljus_150 Jag tänkte fira det med nån form av efterrätt på hotellet i kväll. När man läser på deras hemsida så verkar desserten vara en självklar del av deras kvällsbuffé och det låter lovande.

Om det är någon som undrar hur många besökare jag har haft på bloggen under året som gått så är svaret att jag inte vet.rakneverk_2_a Jag har medvetet valt att inte kolla upp det eftersom jag vet med mig att det sannolikt skulle leda till ett tävlingsmoment i bloggandet som jag nog mår bäst av att undvika.

Var vänlig följ och gilla: