Det är skönt att vara hemma igen efter vår lilla turné till svärföräldrarna och riddarveckan i Hova. Jag hosor_2måste erkänna att jag kände mig mer hemma bland kobojsarna på High Chaparral än bland riddarna, det kan kanske bero på att jag är mer bekväm i jeans än i hosor. Ungarna hade i varje fall väldigt roligt.

Detvapen_leksaker_2_a fanns oerhört mycket riddarprylar till salu i Hova, kläder, smycken och vapen (leksaker och riktiga). Ungarna fick varsin leksaksyxa och jag köpte mig ett örhänge i silver.johan_selfie_orhange_silver_a Jag misstänker att min hustru inte kommer gilla örhänget men jag ville ha nåt större, nåt med lite Stefan Sundström-känsla.stefan_sundstrom_orhange_a Det är kanske i största laget men jag tror nog att örhänget, i rätt sammanhang, kan pryda sin plats.

Jag tycker att jag lyckades ta en del fina bilder med mobilen i Hova, de kommer här:

styltor_a armborst_a

 

yxkastning_ablida_a

bagskytt_pil riddare_gatan

riddare_duell_ariddare_traff_a

 

Stout har varit ute när vi har varit bortresta och i morse så kom han in. Han var trött för han gick nästan genast och la sig i min säng, helt oberörd av värmen så bäddade han ner sig.katt_i_sangen_20150705_a

Jag har motionerat lite i hettan idag. Det blev en timmes cykling och fem ronder på säcken.johan_superstark_a När jag boxades så kände jag mig urstark och snabb. I min fantasi så boxade jag ”åttor” runt Floyd Mayweather, jag jabbade honom alldeles vimsig med vänstern och mosade honom med högern. 🙂 Bästa sättet att besegra en boxare som är snabbare än en själv är ju att jabba, jabba, jabba och på så sätt störa honom hela tiden.floyd_m Jobbigt men effektivt.

Som en avslutning kan jag inte låta bli att lägga ut en “muskelbild” på mig anno 1995. Sen dess har jag ätit min spenat….

 

johan_muskler_1995_a

Var vänlig följ och gilla: