Sexåringen är krasslig, han har feber och hostar som en inbiten rökare, så jag vabbar från praktiken idag. Jag ställer förmodligen in praktiken i morgon också. Fast då tänkte jag försöka guinness_reklamkomma iväg på terapin i varje fall, det känns som att jag behöver den nu. Det börjar bli många dagar på raken som jag inte känt mig bra. Mitt engagemang i sommarens Irlandsresa har säkert bidragit till att trötta ut mig men det har också det faktum att det är flera veckor sen jag fick en bra vilodag hemma. Det verkar alltid vara nåt på gång de dagar jag ska vara ensam hemma. I går var det ju både ungarna och hovslagaren.

Orsaken till att pojkarna kom hem tidigt var ju att min bil är på verkstan så jag kan inte hämta dem. generator_ford_focusNu har jag i varje fall fått besked om vad som är fel med bilen – generatorn fungerar inte som den ska. Det är tydligen svårt att hitta en begagnad generator som passar min Ford så de ska sätta in en ny. Det svider lite johan_vid_datornmen vi behöver ju bilen och då måste den ha en generator.

För att bättre på mitt mående så klädde jag upp mig lite trots att jag bara är hemma och vabbar. Jag vet sen tidigare att jag mår lite bättre om jag har nåt lite mer formellt än mina vardagskläder på mig här hemma. Jag passade därför på att inviga 10 kr-kavajen som jag köpte för nån vecka sen. Den är lite murrig men jag trivs bra i den.

Jag har sett på SVT:s hemsida att de granskar blogg_mot betalning_akopplingen mellan bloggare och reklam. Enligt SVT verkar det, föga förvånande, vara vanligt att bloggare får betalt för att skriva positivt om en viss vara eller en tjänst. Min spontana reaktion när jag läste om fenomenet var ”Varför får jag inga såna erbjudanden?!” Jag skriver ju om saker som berör kapitalstarka sektorer som gilla_aläkemedels- och modeindustrin. 🙂 Svaret stavas väl ”lajks” och ”följare” jag har för få av båda två. ”Lajks” har jag inga överhuvudtaget eftersom det inte går att ”gilla” mina inlägg på bloggen.

trump_valslogan

Jag brukar hävda att de inte är kloka i USA, Donald Trumps politiska framgångar är det senaste beviset för det. Nu får jag utöka min klassificering av ”inte kloka” till att även gälla Storbritannien. En tioårig muslimsk pojke skrev vid en skrivövning i skolan att han bodde i ett ”terrorist house” när han menade ”terraced house”. Läraren anmälde händelsen till polisen (enligt en ny lag som tvingar lärare terrorist_stavfel_aatt anmäla misstänkt terrorism). Det resulterade i att polisen åkte hem till pojken, förhörde honom och hans familj samt beslag tog deras dator. Sanslöst!

Var vänlig följ och gilla: