salt_n_pepa_aMusikaliskt så har jag fått ett litet ”hiphop-ryck”. Jag har lyssnat lite på Salt n Pepa sista veckan och efter att jag igår lyssnade jag på en dokumentär om Leila K så surfade jag runt på YouTube och letade efter hiphop jag gillade. Jag hittade faktiskt en del bra. Jag är ingen van hiphoplyssnare, även om jag faktiskt lyssnade på Linton Kwesi Johnson på högstadiet och hans musik liknar ju rap, fast med en reggaerytm. Det jag menar med bra hiphop/rap är t.ex.:

Leila K – Got to get

Tupac – I ain´t mad at cha tupac_a

Grandmaster Flash & the Furious five – The message

Notorious B.I.G. – Juicy

Salt n Pepa – Twist and shout

Igår så klarade jag av bloggandet under eftermiddagen för att frigöra tid på kvällen. Jag tänkte att jag och hustrun skulle titta på en film och fika lite när barnen kommit i säng. Nu gick det inte så eftersom jag fick en ångestattack medan vi åt. Den började redan när hustrun höll på med maten men den blommade ut när vi satt vi matbordet. Det tryckte över bröstet på doobidoo_amig och jag fick krypningar i kroppen och panikkänslor. Jag kunde inte sitta kvar vid bordet utan var tvungen att börja vanka runt i huset. Det släppte efter en stund men då var jag helt slutkörd och ville bara gå och lägga mig. Så fort ungarna kommit i säng så gick jag också och la mig. Hustrun blev ensam kvar uppe, jag tror att ”Doobidoo” höll henne sällskap ett tag.

Det känns lite hopplöst att en bra dag, som gårdagen till största delen var, blir en jobbig dag på kvällen när familjen är hemma. Det är inte första gången nåt sånt här inträffar så jag kan inte låta bli att göra kopplingen mellan familjen och mitt mående. Jag måste ju fungera och må bra även med familjen hemma (och vaken).

Vår internetuppkoppling lämnar ju lite övrigt att önska och vi har levt i tron att en fiberanslutning legat långt fram i tiden. Nu har vi dock fått ett brev från Halmstad stadsnät där det står att de hoppas kunna ansluta oss redan nästa år. fibernat_steninge_aDet skulle ske utan att vi i Rävinge behöver bilda en fiberförening eller betala en skyhög anslutningsavgift. Det är nästan för bra för att vara sant. Är det nåt i informationen vi missat? Det ska vara ett informationsmöte om drygt en vecka så då ska vi väl få klara besked. Tills motsatsen bevisats så tänker jag dock tro på en snabb och billig fiberanslutning.

Var vänlig följ och gilla: