tornfalk_ryttlar_2Ibland gäller det att vara snabb med kameran. När jag i förmiddags var vid datorn och höll på att laddatornfalk_ryttlar_1 ner en ljudbok i telefonen så såg jag plötsligt en ryttlande tornfalk genom fönstret. Kameran låg på skrivbordet och jag hann rycka till mig den och ta två kort innan falken dök (korten blev tyvärr inte så bra). Jag kunde inte se om falken fick nåt eller inte.johan_kladd_i_gult

Idag har kläderna gått i gult. Det är väl inte en av de färger som jag trivs bäst i men jag tyckte ändå att dagens kombination blev ganska bra. Hösten är en bra tid för lite starkare färger.

Idag så ringde jag vårdcentralen för att boka en läkartid för mina ömmande knän. Jag kan fortfarande springa men när jag går och sitter så gör det rätt ont. Jag fick en tid men den första lediga icke-akuttiden de hade var den tionde oktober. Jag hade inte mage att säga att det var akut även fast jag visste att jag skulle få vänta ett tag (trodde inte att “ett tag” var så länge). Blir det inte värre så klarar jag mig dit och blir det värre så får jag väl ringa om en akuttid.

Jag har lite problem att tända pipan när det blåser ute. Gaständare klarar en del blåst men de har klara begränsningar och tändare med jetlåga riskerar att bränna sönder pipan. Efterforskningar på nätet har lett till att jag köpt en Zippo, de ska tydligen klara vind bäst. Jag köpte den på nätet på en butik som heter Getpersonal.se där gravyr ingår i priset. Jag kunde inte låta bli att göra min tändare lite personlig.tandare_zippo_personlig_2 Visst blev den snygg! Det är meningen att det ska synas att det är jag på tändaren. Syns det?

För att få en förlaga till gravyren så tog jag ett foto på mig själv med pipa i munnen och hatt på huvudet.johan_pipa_gravyr_forelaga_a I datorn så gjorde jag om fotot till en svartvit blyertsteckning tandare_gravyr_fedora_aoch sen så suddade jag bort allt utom konturen av mig med mina attribut. Jag är skitnöjd med gravyren på tändaren!tandare_gravyr_zippo_a

Var vänlig följ och gilla: