Det vände och så vände det igen

Tidigare i veckan så skrev jag att jag börjat må bättre efter att ha varit nere i en djup svacka. Tyvärr verkar den vändningen bara ha varit tillfällig för nu är måendet på väg utför igen. Det svängde under fredagseftermiddagen men vad som fick mig att börja må sämre vet jag inte, plötsligt var jag bara full av oro och väldigt uppgiven.

Mitt mående har inte fått nån hjälp av vädret. Förra helgen kunde hustrun och jag köra med Pirana och promenera och det var väldigt bra för min sinnesfrid men vädret igår och idag har inte inbjudit till utomhusvistelse. Fast idag har det inte regnat så mycket utan mest bara blåst, så det blev faktiskt lite promenerat. Blåsten har nästan fått kastanjerna på gårdsplanen att fälla alla löven och den har även decimerat antalet blad på den lilla lönn jag fotade i torsdags.Gårdagens regnande har också fått Suseåns gamla fåra att framträda tydligt på åkrarna häromkring.Killarna har höstlov nästa vecka och 10-åringen åkte därför till mormor och morfar igår. Jag skulle följt med honom till Göteborg och satt han på rätt tåg men jag var helt ur slag så hustrun fick göra det istället.

Till sist en bild på Betty – full fart som vanligt!

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/det-vande-och-sa-vande-det-igen/
Twitter
INSTAGRAM