I morgon ska jag försöka ta mig till Uppsala med tåg.tag_X2000_a_150 Vi får se om det lyckas. Jag vet redan nu att det blir buss mellan Stockholm och Uppsala p.g.a. en nedriven kontaktledning. Tidigare i veckan har det varit stopp både på västkustbanan och i trafiken Göteborg-Stockholm så jag tar det inte för givet att tågen ska gå som planerat. På tisdag när jag ska hem så är det förmodligen strejk på Öresundstågen så då får jag ta buss mellan Göteborg och Halmstad.

Om jag lyckas ta mig till Uppsalauppsala_a så kanske det inte blir nåt bloggat på några dagar. Jag vet inte hur mycket ork jag kommer att ha. Förmodligen finns det mycket intryck och tankar att skriva om men jag ska orka också.

Jag har varit seg i dag efter att jag vaknade vid 03.30 med oro och illamående igen. Min behovsmedicin mot ångest hjälpte den här gången med. För att inte bli så oerhört trött tog jag Oxascand och inte Theralen och det fungerade bra. Jag vaknade vid nio och lyckades ta mig ur sängen. Jag har varit trött under dagen men har ändå kunnat vara igång.

Under dagen har jag spelat lite tennis med sjuåringen. Vi har spelat på gräset på baksidan och det har gått ganska bra. Han har haft mitt riktiga racket och jag har haft en antik sak i trä som jag använde redan 1982 i Bagdad.tennisracket_a Det är en Donnay med Björn Borgs autograf tryckt på ramen. Jag kanske ska ta den till antikrundan nästa gång de är i Halmstad?

Jag har också hunnit med att klippa gräset men det vara nära att bara en tredjedel av gräsmattan blev klippt. Jag klippte lite ”off lawn” och fick in en träbit i klippaggregatet och det fick remmarna att slira och bli så varma att det rök rejält från gräsklipparen.grasklippare_3_a Det tog ett tag innan jag hittade träbiten och fick loss den men resten av klippningen gick bra (jag tog det försiktigt och hade knivarna ganska högt).

Jag är inte lika entusiastisk inför Uppsalaresan i dag som jag varit den senaste veckan. Oron för tågstrul har sänkt mig en del och sen blir jag alltid orolig när jag ska lämna ”boet”. Jag vill ha tryggheten och det invanda här hemma, samtidigt som jag vill åka iväg och träffa min syster. Mina tågbiljetter är ombokningsbara så börjar jag må jättedåligt så kan jag alltid boka om och komma hem tidigare.

Var vänlig följ och gilla: