Idag på eftermiddagen så var jag tillbaka till Käkkirurgen och jag ville ha så mycket ”klädrustning” påkakkirurg_johan mig som möjligt. Eftersom gårdagens utstyrsel kändes kanonbra körde jag med dem i dag med. Jag dock vänt västen in och ut så att den var enfärgat grön istället för rutig (den är gjord för att man ska kunna vända på den).johan_kavaj_vast_byggstallning

Orsaken till att jag behövde en rejäl ”rustning” var att när jag förra våren gjorde en rotsstpetsoperation hexidentpå Käkkirurgen så ringde jag och klagade på värk och fick komma in. Den tandläkaren som jag träffade då var väldigt brysk och tyckte att jag sjåpade mig, efter ett sånt ingrepp så får man räkna med att det gör ont ett tag. Jag var rädd för samma bemötande idag. Jag hade visserligen kommit in lite i onödan men bemötandet var inte fullt så bryskt som förra året. Tandläkaren sa att det inte var nån infektion och att allt såg bra ut men att jag sköljt för ofta med klorhexidin. Sköljningarna hade tagit bort koaglet som skyddat såret och torkat ut vävnaden ner till käkbenet och det var därför det gjorde ont. Enligt honom så behövde jag inte skölja alls med klorhexidin i fortsättningen.

Innan jag åkte in till Sjukhuset så slog jag några ronder på säcken. Det var kanske inte helt optimalt att träna med tandvärk (stötkänslig) men jag kände att jag måste röra lite på mig och vädret gjorde att jag ville ha en inomhusaktivitet. I går kväll kunde jag inte somna utan hamnade framför datorn ätandes en massa godis, sockersuget tog verkligen över. Därav behovet av att träna idag.

När jag i måndags slog lite på säcken så satt det en fjäril i ett fönster och såg moloken ut. Jag försökte mota fjärilen mot friheten i form av ett öppet fönster men den ville inte så till slut lät jag den vara. Fjärilen fanns kvar idag, dock död istället för moloken.fjaril_mandags_3fjaril_onsdagNär jag igår surfade runt på olika pipsidor så hittade jag av en slump ett YouTube-klipp som tobaksaffären James Fox i Dublin lagt upp. Klippet visade ett smidigt sätt att stoppa en pipa, jag var tvungen att testa och det funkade alldeles förträffligt. Jag visar mitt försök nedan och en länk till originalet finns HÄR. Jag har sett några fler klipp från samma tobaksaffär och de använder sig konsekvent av äldre män i sina klipp, roligt att slippa de hipsters i skägg som annars är så vanliga i pipfilmerna på YouTube.

Dagens sista bilden tar bort lite av lusten att käka hallonen i trädgården.fluga_hallon_2

Var vänlig följ och gilla: