När jag i går kväll gick för att kolla till fåren så mötte jag en hare i trädgården. Jag trodde att haren skulle sticka iväg men den skuttade bara 10-15 meter innan den stannade så att jag kunde ta kort på den. Jag kunde närma mig den lite men när jag kom för nära så flyttade den på sig lika mycket en gång till. Nästa gång jag närmade mig med kameran i högsta hugg så tyckte den nog att det fick räcka för då stack den i väg på riktigt.hare_tradgard_20160706hare_tradgard_20160706_springerPå väg till fåren så blev det några bilder på blommande kaprifol och på utsikten.kaprifol_rod_narakaprifol_gul_narautsikt_intagsbackenDagen har både varit lugn och stressig. I morse så var det tajt att hinna med morgonbestyren för både djur, människor och bil (Passaten skulle till verkstan) Hustrun var tvungen att åka hemifrån tidigt så jag fick träna på planering och stresshantering. När jag väl lämnat på Fritids, parkerat bilen vid macken och klivit på bussen så var det johan_pipa_20160707_2lugnt hela förmiddagen. Jag laddade sen för eftermiddagens terapi med lite ”Mindfulness” på Galgberget (jag lovar det var bara vanlig tobak i holken). Fast piprökandet var rätt stressigt till att börja med, det blåste så in i bängen att tändstickorna slocknade. Jag fick faktiskt inte ordning på det innan jag gick till en kiosk och köpte en tändare.

johan_kostym_lila_skor_lila_500Dagens terapi var rätt jobbig och när jag kom hem så skulle förberedelserna för resan till Uppsala i helgen. En av mina systrar ska gifta sig, det är för den här helgen som jag ekiperat mig med den nya rutiga linneksostym och ett de lila skor jag berättat om på bloggen. Det är mycket praktiskt som ska ordnas på slutet och dessutom ville jag passa på att klippa gräset eftersom det varit uppehållsväder i dag. Gräset är klippt och vi har gått igenom rutinerna med de som ska se till hästen och fåren (inte samma personer). Katt-, höns- och blommpassaren ska få sin genomgång senare i kväll.

Vi ska vara borta några nätter så det är en del som ska packas. Mitt i alltihopa kom jag på att jag måste förnya några recept också eftersom medicinerna håller på att ta slut. Att hinna med det här inlägget var också en prioriterad aktivitet.

Jag ser fram emot att åka upp till Uppsala men jag är lite orolig också. Sist jag skulle dit så fick jag psykbryt och klev av tåget i Skövde och åkte hem igen. Då åkte jag ensam och nu har jag familjen med mig så det kommer säkert gå bättre den här gången.

Var vänlig följ och gilla: