I förmiddags åkte jag till Falkenberg för att köpa byxor till min fru. Hon hade hittat ett par McKinley-fritidsbyxor på rea hos Intersport i Halmstad men de var slut i hennes storlek. De hade dock byxorna i rätt storlek i butiken i Falkenberg såg vi på nätet. Eftersom jag letar anledningar till att åka till Falkenberg, för att kunna gå till Kupan där (det känns lite onödigt att köra fram och tillbaka dit bara för att gå till Kupan), så åkte jag gärna och köpte byxorna åt henne.

Jag var till Intersport och kunde därefter bege mig till Kupan med gott samvete. Där införskaffade jag en randig kavaj och en ljust lila skjorta.johan_randig_kavaj_1b_a Kavajen är egentligen inte min stil men jag tyckte den var rätt fräck. Jag sliter hårt på mina lila skjortor och jag måste snart pensionera några av dem (kragar och manschetter är utslitna) så jag behöver fylla på ”förrådet”. Att ha skjortan och kavajen tillsammans som jag har på fotot är nog inget som kommer upprepas, det ser bättre ut på bilden än i verkligheten.

Hagen med skräpporna, som jag skrev om häromdagen, putsades idag. Vi behövde egentligen bara putsa en liten bit av hagen för att få plats med vedmaskinen men jag bad han som körde traktorn ta hela hagen. Tyvärr glömde jag att tala om var alla stora stenar fanns så det första han gjorde var att köra på en sten. Tack och lov klarade sig betesputsen! På grund av sten och gamla rishögarskrappor_efter_puts_a (som inte blev eldade i vintras) blev inte hela hagen putsad så det finns fortfarande en del skräppor kvar. Hagen ser dock oerhört mycket bättre ut nu än innan.hage_efter_puts_a

På väg in efter att ha fotat hagen lekte jag naturfotograf och fotograferade en blomma i trädgården.blomma_narbild_a Med tanke på hur mycket det blåste så tycker jag att resultatet blev helt ok. Vad det är för blomma? Ingen aning.

Var vänlig följ och gilla: